Sesekala membeli barangan mainan berjenama

bismillah
 
 

Kami bukanlah kemaruk atau pengguna setia barangan branded/berjenama .
Bahkan boleh dikira bilangan barang berjenama dlm rumah kami ni .
Kami tak kisah sangat bab-bab branded or not ni .
Cuma bila tiba-tiba teringin nak merasa tu , maka barulah kami beli ...

Sebut saja jenama Fisher Price , semua tahu itu jenama terkenal untuk toys kanak-kanak , kan ?
Makanya dakoo terbelilah satu jenis toy untuk jantung hatiku Zaid .
Fisher Price Push Walker ....


 

itu bukan anakku ...


 

Ala-ala walker jugaklah . Tujuannya untuk membantu baby berjalan .
Hasilnya Zaid memang dah berjalan sekarang tanpa walker maupun push walker ini ! :)
Bravo my baby ! Proud of you ... umur 10 bulan dah berjalan . Sungguh ku tak sangka badan bulat2 macam tu pun boleh cepat berjalan . ikut jejak Kakak dia , Nurul Hafizah (yg lagi awal berjalan , 9 bulan) .


tayang hasil photoshop ummi...:p
 
Kesimpulannya puas hatilah beli dari Mia Fichita Store nih . Kat situ semua toys yang branded , kebanyakannya dari oversea tapi second hand la . Pre-loved dalam kata lain .
Barang terpakai , berjenama tapi keadaannya masih sangat elok .
I bought that walker for RM68 only . :)
Maybe lepas ni kalau tak ada siapa2 nak gunakan lagi , ingat nak let go jugaklah sebab memang masih elok macam baru . Jadi memang berbaloi beli barangan berjenama kan ?

cuba teka siapa ni ... Zaid or Ukasyah ?? :)

yup..itu Ukasyah in his walker (2-3 months) with Kakak (around 3 yrs)

Aritu ada snap pics bebudak ni masa Fisher Price Push Walker ni baru sampai ke umah . Tak jumpa pulak ... jenuh cari . Frust !


 
 U all jangan le segan2 join GIVEAWAY Hanie yea ...KLIK SINI! 


Popular posts from this blog

"Keajaiban" Sutra Vitalforce Aura 7 Spray

Set Bersalin Sutra Aromaterapi yang mampu milik - Set Kirana (Asas)

Nak mencuba produk semulajadi untuk Sabun Mandian Badan? Cubalah Sutra FIG Exfoliating Body Wash